Projekt Walk-Inn

boligindretning Jan 15, 2023

Jeg har fået en del spørgsmål om vores nye "Walk-inn", som egentlig bare er et lille værelse, vi havde i overskud. Værelset er så lille, at det kun egner sig til et lille kontor, eller noget til opbevaring. Men vi har ikke så meget skabsplads herude, så det var virkelig tiltrængt at få organiseret vores tøj og sko. Og der røg også en hel del ud, ellers kunne det hele nok ikke være der...:) 

Jeg startede med at male væggene, også gav jeg gulvet 1 gang grunder også fik det den "rigtige" maling. Vi satte faktisk hylderne op, inden jeg malede gulvet færdigt, men det var kun fordi, vi var i pladsmangel, da alt vores tøj lå rundt omkring - griner... 

Jeg har valgt en turkis, og jeg har malet gulvet to gange, før jeg synes det dækkede ordentligt. 

Jeg støvsuger gulvet grundigt, også vasker det efterfølgende ligeledes gulvet i grundrens eller lignende. Vær sikker på at gulvet et 100 % tørt, inden du giver dig igang med at male. 

Kør gerne en skruetrækker eller andt spidst gennem revnerne, så skidt og snavns kommer med op i støvsugeren. 

Her har jeg brugt en hvid grunder fra Dyrup, jeg vil klart anbefale at bruge en grunder med farve, da det er svært at se, hvor langt man er nået, hvis grunderen er klar.   

Jeg har brugt en gulvmaling fra Dyrup også, efter min mening er den udemærket, med mærker som Nordsjø Diamontfloor og gulvmaling fra Bechmann er også ret gode..

Det er svært at gengive den rigtige farve men farvekoden er: Isle Royal PPG1232-4

Som hylder har vi brugt to af dette hyldesystem fra Harald Nyborg https://www.harald-nyborg.dk/mitsutomo-smart-system-57-dele, og to af disse skuffesystemer https://www.harald-nyborg.dk/mitsutomo-smart-system-kurvesaet-18-dele. Det er super nemt at sætte op, og vi valgte et system, der kunne hænge på væggen, da gulvet er meget skævt, så det fungerede helt perfekt.

Især til prisen, hele rummet har kostet os omkring 5000 kr, og jeg er så glad for det. Jeg tror rent rengøringsmæssigt også, det er meget nemt at holde, da det er trådskuffer - så jeg satser på ingen støv!;) 

Jeg har set, at Bauhaus har et ligende system, med lidt mere fancy detaljer, skoreoler og andre skuffer. Det ser også super fint ud, prisen er dog en lidt anden. 

Sum og summarum er det blevet virkeligt godt, og jeg har supleret med en af mine gamle kommoder. 

Hvis du går med et ligende projekt i tankerne, er jeg meget interesseret i at følge med og jeg svarer gerne på eventulle spørgsmål. 

Du er velkommen til at tagge mig på Instagram @signescat. 

 

 

 

UNIKT KURSUS TIL DIG!

LÆAR AT BINDE KRANSE HJEMMEFRA, OG TJEN LIDT EKSTRA. 

HAPS DIN PLADS